PLAKÁTKERET

Poszterek kihelyezésére alkalmas, kipattintható plakáttartókeret, eloxált alumíniumból. Számos méretben, lekerekített vagy szögletes sarkú kivitelben kaphatók.
A teljes választékot a megallitotabla.hu oldalon találja.

DURAFRAME PLAKÁTKERET

Irodák, éttermek, orvosi rendelők praktikus és látványos információs eszköze a DURAFRAME laptartó „család”.

3 féle kivitelben – sztatikus, mágneses és öntapadós hátoldalú – kapható. Mindhárom változatban a nyomatok cseréje gyors és egyszerű. Üveg felületen kétoldalas reklámeszközként funkcionál.

A mágneses laptokokat egyedileg, rendelésre értékesítjük. Bővebb információért keresse Csónó Zsuzsát az alábbi elérhetőségek egyikén: 06-20-392-3362, vagy sales@conint.hu.

Tovább a megallitotabla.hu oldalra

KROKODILCSIPESZES PLAKÁTKERET

Elegáns, vékony alumínium feszítőkeret, amely kétoldalas poszterek bemutatására kiválóan alkalmas. A nyomat a keretrendszerhez csatlakozó rugókon elhelyezett krokodilcsipeszekhez rögzíthető. A reklámhordozó cseréje bárhol, egyszerűen elvégezhető. Többféle méretben kapható.

Tovább a megallitotabla.hu oldalra

CSÍPTETŐ SÍN

A plakátsínek használatával lehetőség van a plakátok falra történő kifüggesztésére, vagy térbeli belógatására. Az alul és fölül is kipattintható sínekbe könnyen cserélhetők a reklámhordozók. Egyszerre két plakát is befogható, így a plakátsín kétoldalasként is funkcionálhat. A fölső részen lévő két fém füllel tudjuk felakasztani a plakáttartót. Az alusín több méretben is kapható, de egyedi igények szerint is rendelhető.

Tovább a megallitotabla.hu oldalra